God midthøstfestival

Hver månekalender 15. augustther tradisjonell kinesisk festival Midt-Aumn Festival .Denne dagen er den 21. september i år.Alle kinesere har 3 dagers offisiell ferie fra 19. septemberthtil 21.

 src=http___inews.gtimg.com_newsapp_bt_0_13994991989_641&refer=http___inews.gtimg

Midt-høstfestivalen er den viktigste tradisjonelle festivalen for alle kinesere, bortsett fra vårfestivalen og dragebåtfestivalen.Folk vil komme tilbake til hjembyen, bo sammen med familier for å feire.Og det er mye deilig mat til midthøstfestivalen.Først må vi referere til månekake, de runde månekakene med forskjellige ting representerer familiegjenforening, alt er perfekt. Det er den beste gaven til Mid-Autumn Festival.Det er også noen lokale spesialiteter mange steder.Høsten er en høstsesong som vi vet, det er mange melon og frukt blir moden.Folk kan nyte den friske frukten.Midt-høst festival er også for å feire innhøstingen.

 微信图片_20200217165204

Månetitting er en viktig del av midthøstfestivalen.Normalt er månen vakker og full denne kvelden.Familier holder sammen for å prate, nyter månen mens de spiser deilig mat.Månen er imidlertid sentrum fra gammel til nåtid.Det er legender om månen, som den berømte gudinnen Changs fly til månen.Og det er også mange poeter som hyller midthøstmånen, for eksempel 'måneoppgang fra havet, vi har alle dette øyeblikket, uansett hvor vi er

 src=http___wx3.sinaimg.cn_large_0063jqeFly4guokw6lj7bj60rs0hq0tj02.jpg&refer=http___wx3.sinaimg

XIKOO-selskapet utarbeidet festivalgaver til alle ansatte, vi er sammen for å tilby kvalitetsprodukterevapoativ luftkjølerog profesjonell service.La oss ha en god tredagers ferie, og skal tilbake til vanlig jobb 22. september.

微信图片_20210922155705

Ingen produksjon og levering i ferien, mens vi fortsatt svarer deg i tide.Beklager uleiligheten.Håper alle våre oversjøiske venner har det lykkelig hver dag.Med vennlig hilsen


Innleggstid: 22. september 2021