Xikoo Alamanuia Puipuiga Siosiomaga Ea Cooler Workshop Fa'alili Fuafuaga Puipuiga

O le aafiaga cooling moni e matua fesootai tele i le mamanu o le faapipiiina o alamanuia ea cooler.I le mamanu o alamanuia ea cooler fuafuaga cooling laau, e tatau ona e malamalama i le auala e fuafua le numera o suiga ea i le faleaoga ma le auala e faapipii evaporative talafeagai alamanuia ea cooler i le faleaoga.Aofa'i numera, malosiaga fa'aulufaleina, fe'avea'i o le ea vevela ma le mālūlū, ma isi, pe mana'omia e le fale a'oga se vaega fa'amalieina o nofoaga po'o le fa'amalieina atoa.Xikoo puipuiga si'osi'omaga evaporative alamanuia ea cooler cooler e faavae i luga o le mataupu faavae o le 'vai evaporation ma gasification manaomia e taumafaina ma aveesea vevela'.O le maualuga o le vevela i fafo e sili atu ona manino i luga o le aafiaga malulu o le alamanuia puipuiga o le siosiomaga ea cooler cooler.E tusa ai ma eseesega laau alamanuia 'eseesega i le siosiomaga faaleaoaoga susū, ausa manaoga fesuiaiga, ma paketi galuega faatino, Guangzhou Xikoo evaporative ea cooler e mafai ona customize faataitaiga faapitoa ma faamatalaga o oloa ma cooling fuafuaga e tusa ai ma le tulaga moni o tagata faatau.

 

O se otootoga puupuu lenei o suiga masani o le ea ma metotia faʻatatau mo le numera o iunite i nofoaga eseese mo lau faʻamatalaga:

 

Fuafuaga ma mana'oga o taimi masani e sui ai le ea:

1. O le faʻamatalaga o le numera o fefaʻatauaiga o le ea: o le numera o taimi e suia uma ai le ea i le avanoa i le itula, o le aofaʻi atoa o le eria e faʻateleina i le maualuga o le fola.

2. Le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o le ea i totonu o le ambient space e aunoa ma ni manaʻoga faʻapitoa: 25 i le 30 taimi i le itula.

3. Le aofaʻi o fefaʻatauaiga o le ea i totonu o le mafutaga faaleaoaoga ma le tele o tagata faigaluega malosi: 30-40 taimi i le itula

4. O loʻo i ai se punavai vevela tele i totonu o le mafutaga faaleaoaoga, ma o le fesuiaiga o le ea o meafaigaluega faʻamafanafana o le: 40-50 taimi i le itula

5. Le aofaʻi o suiga o le ea o le a faʻatupuina ai le pefu poʻo le kesi leaga i totonu o le fale faigaluega: 50-60 taimi i le itula

6. Afai e maualuga tele le manaʻomia o le vevela, e mafai ona aofia i le faʻapipiʻiina o chillers e pulea ai le vevela.

 

Fuafuaga metotia o le numera o le siosiomaga evaporative alamanuia ea malulu iunite:

1. Fa'amalo atoa: avanoa avanoa lautele× numera o sui÷ iunite ea = numera o iunite

2. Fa'ato'a fa'amalieina vaega: O le fuafuaga fa'amafanafana nofoaga e mana'omia ona fuafua e tusa ai ma le fa'asoaina o nofoaga i luga ole laiga ma le tulaga o le alavai.

talafou1 ata


Taimi meli: Oke-29-2020