Aisea e tatau ai ona fa'apipi'i le ea malulu fale gaosimea i fafo?E mafai ona fa'apipi'i i totonu?

E pei o tekinolosi afale gaosi ea malulue sili atu ma sili atu ona lelei, ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi atili maualuga-vevela ma siʻosiʻomaga faʻafefe, e tele faʻataʻitaʻiga.E i ai a matou faʻataʻitaʻiga eseese E mafai ona faʻaaogaina i faʻaaliga eseese, ma e tele mataupu inisinia faʻapipiʻiina i totonu ma fafo, ae na matou iloa o le tele o latou o le a faʻapipiʻiina i fafo, ma e na o ni nai mea e faʻatapulaʻaina ona o manaʻoga o tagata e ona. po o nisi mafuaaga.O le iunite autu o le a faʻapipiʻiina i totonu naʻo le taimi e tatau ai ona faʻapipiʻi i totonu.O le mea lea, e matua mafai lava ona fa'apipi'i le ea malulu fale gaosi oloa i totonu.Ona fa'apipi'i lea e tagata uma le iunite autu o le ea malulu i fafo.O a mafuaaga ma tulaga lelei?

1. E sili atu le faʻamafanafanaga.O le mea moni, o lenei mea e tele mea e fai i le faʻamalo o le malulu o le ea malulu.Matou te iloa uma lava e faʻaaogaina e le ea malulu le faʻafefe o le vai e maua ai le malulu.I se faaupuga faigofie, o lona uiga o le ea vevela fou i fafo e ui atu i le vai o le ea malulu.O le pupuni e malulu ma faʻamama, ona tuʻuina atu lea i nofoaga eseese i totonu o le potu e manaʻomia ona faʻamafanafana.Afai ei ai le asu ma le pefu i totonu o le potu, e mafai e le ea malulu ona toe faʻasalalau le ea leaga ona tuʻuina atu lea i fafo, ina ia tutusa le lelei o le sapalai o le ea ma fafo.Pe a faʻatusatusa i le ea fou, e tatau ona sili atu le leaga, ma o le lelei o ia sapalai ea o le a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le faʻaleleia atili o le siosiomaga i totonu, ma faʻaalia atili ai e tagata faigaluega i totonu le eseesega o le vevela nai lo le eseesega o le vevela o le sapalai o le ea i fafo.

ea malulu fale gaosi oloa

2. Fa'aitiitia le pisapisao.Ina ua leea maluluo lo'o tamo'e, e fa'atupu le pisa.O le tele o le ea o le tagata talimalo, o le tele foi lea o le pisa.O le avea o se faʻataʻitaʻiga o le 18,000 air volume host, o le leo lautele o loʻo i le va o le 65-70 decibels e tusa ai ma ituaiga eseese.Afai e te faʻapipiʻi se seti se tasi i totonu, atonu e te le matauina sea pisa, ae afai e te faʻapipiʻi le tele o seti, mo se faʻataʻitaʻiga, le tele o seti, o le pisa o le pisa i totonu o le potu o le a matua tele.O le galue i se siosiomaga pisapisao o le a mautinoa lava le afaina o tagata faigaluega.E tele sona aafiaga.

mataupu 4

3. Avanoa avanoa e nofoia: E masani lava e lua auala mo le faʻapipiʻiina i totonu, o le tasi o le ituaiga tautau ma le isi o le fola.Muamua lava, tuu's talanoa e uiga i le ituaiga fola.O lenei auala e fai si faigofie.E umi ma umi le ala o le ea.O le isi ituaiga tautau, o lenei auala faʻapipiʻi o le tautau lea o le iunite autu o le ea malulu i luga o le taualuga.O lenei metotia e sili atu ona faigata ona faʻaogaina, ma o manaʻoga mo le gafatia o le avega o le fale lava ia ma le faʻapipiʻiina o le masini e maualuga tele, a leai e faigofie ona mafua ai le saogalemu.Faʻalavelave, ae tusa lava pe faʻafefea ona e faʻapipiʻiina i totonu o le fale, o le a alu ai le tele o lau vaega faʻaaogaina.

O le mea moni, e mafai ona faʻapipiʻi faʻamafanafana ea fale gaosi oloa i totonu ma fafo, ae ina ia maua se poto masani lelei o le feulaina o le ea malulu ma faʻaitiitia le pisapisao ma le avanoa avanoa, pe afai e le o se tulaga faʻapitoa, e tatau ona faʻapipiʻi i totonu, o lea taumafai e filifili. E sili atu le faʻapipiʻiina i fafo.


Taimi meli: Aukuso-15-2023