O le a le fuafuaga malulu mo le fale gaosi oloa?

O loʻo i ai se faʻafitauli i le fale gaosi oloa:
.
2. O le faʻamafanafanaina o le masini masini o le a mafua ai ona faʻaauau pea le maualuga o le vevela, maualuga le vevela
3. O loʻo faʻamautu le tulaga o galuega a le aufaigaluega i tafatafa o le masini, ma o le maualuga o le vevela o le masini faʻafuaseʻi o le a taʻitaʻia ai le vevela vevela ma le niniva.

O le le lelei o le siosiomaga o le fale gaosi oloa e aumaia ai se aafiaga i le atinaʻe:
Ona o le vevela o le faleaoga, o le lelei o le galuega ma le aofaʻi o tagata faigaluega e maualalo, o le lelei ma le aofaʻi o oloa gaosia e le oʻo i tulaga masani, o oloa e le mafai ona faʻasaoina ma faʻateleina le gaosia, e aʻafia ai le taimi tuʻuina atu ma le maualuga maualuga. , ma matua aafia ai le atinae ma le faatuatua o le pisinisi.

信图片_20230724175718 信图片_20230724175725

O le fofo faʻamafanafana fale gaosi oloa ma Xingke fautuaina oe evaporative ea malulu:
1. Malosi faʻamalieina aʻafiaga: I totonu o nofoaga vevela, o le malulu lautele o le masini e mafai ona oʻo atu i le aafiaga o le 4-10 ° C, ma o le malulu e vave.
2. Ole tele o le ea e tele, ma o le sapalai o le ea e umi: o le maualuga maualuga o le ea i le itula o le 18000-60000m³, lea e mafai ona filifilia e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.Ole mamafa ole matagi ole matou masini e tele ma e umi le sapalai o le ea.
3. Faʻatinoga mautu ma le faʻatuatuaina lelei: A maeʻa le 100mm, o le "5090 evaporation rate network" o loʻo i ai se malosi malulu malosi.E faʻaaogaina se tolu -lobe pito i luma - tipi axial flow blades ma le pisapisao maualalo ma le maualuga maualuga.
4. Faʻasaoina o le malosi: Faʻapipiʻi le tasi mai le 100-150 sikuea mita, naʻo le 1 tikeri o le eletise i le 1 itula.
5. Faʻasaoina o le malosi: E naʻo le 1/8 le faʻaaogaina o le eletise masani, ma o le tupe teufaafaigaluega e naʻo le 1/5 o le ea tutotonu.
6. E mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina o le siʻosiʻomaga ma aʻoaʻoga semi-tatala afi afi.

Aafiaga ina ua uma ona fa'apipi'i:
Afai o se faʻamafanafanaga faʻapitonuʻu, e mafai ona faʻamautinoa le malulu o le aufaigaluega i tulaga tumau, ae a latou tuua le galuega, o le a le faʻamaonia;pe afai e faʻaaogaina le malulu atoa, e mafai ona faʻaleleia le siosiomaga galue o le faleaoga atoa.E le gata o le aufaigaluega o tulaga tumau e mafai ona malulu, e mafai ona latou lagona le malulu pe a savali i le loto.


Taimi meli: Iul-24-2023