Hva er kjøleplanen for muggfabrikken?

Det er et problem med formfabrikken:
1. Høytemperaturvær om sommeren på grunn av høyt utstyr og høyt utstyr, noe som fører til ikke-sirkulasjon og unormal luftvarme
2. Oppvarmingen av maskinverktøyet vil føre til at temperaturen fortsetter å stige, høy temperatur
3. Personalets arbeidsstilling er festet ved siden av maskinen, og den høye temperaturen på den tilfeldige maskinen vil føre til heteslag og svimmelhet

Det dårlige miljøet på formfabrikken har en innvirkning på bedriften:
På grunn av svelging av formverkstedet er arbeidseffektiviteten og tilstedeværelsesgraden til ansatte lav, kvaliteten og kvantiteten av produktene som produseres er ikke opp til standarden, varene kan ikke konserveres og kvantitativt produseres, noe som påvirker leveringsperioden og utmerket hastighet , og alvorlig påvirke utviklingen og troen til bedriften.

微信图片_20230724175718 微信图片_20230724175725

Formfabrikkens kjøleløsning og Xingke anbefaler deg fordampende luftkjøler:
1. Sterk kjøleeffekt: I varme områder kan den generelle kjølingen av maskinen nå effekten på 4-10 ° C, og kjølingen er rask.
2. Luftvolumet er stort, og lufttilførselen er lang: maksimal luftmengde per time er 18000-60000m³, som kan velges i henhold til kundens krav.Maskinvindtrykket vårt er stort og lufttilførselen lang.
3. Stabil ytelse og pålitelig kvalitet: Etter 100 mm har "5090 fordampningshastighetsnettverk" en sterk kjølekapasitet.Den bruker en tre-lobes frontkuttede aksiale strømningsblad med lav støy og høy effektivitet.
4. Energibesparende: Installer en fra 100-150 kvadratmeter, kun 1 grad strøm på 1 time.
5. Strømsparing: Energiforbruket er bare 1/8 av det tradisjonelle klimaanlegget, og investeringen er kun 1/5 av det sentrale klimaanlegget.
6. Den kan brukes uten miljørestriksjoner og åpen ild halvåpne verksteder.

Effekt etter installasjon:
Hvis det er en lokal nedkjøling, kan det sikre kjøligheten til personalet i faste stillinger, men når de først forlater jobben, vil de ikke være garantert;hvis den totale kjølingen brukes, kan arbeidsmiljøet på hele verkstedet forbedres.Ikke bare ansatte i faste stillinger kan kjøle seg ned, de kan føle seg kjølige når de går etter eget ønske.


Innleggstid: 24. juli 2023