Valg av installasjonssted for Xikoo fordampende luftkjøler

Om sommeren har de fleste verksteder og bygninger i Europa problemer som høy temperatur og varm varme, fremmedlegemer, støv osv., og ventilasjons- og kjøleutstyr må installeres.Xikoo fordampende luftkjølerer en ny type miljøvern ventilasjons- og kjøleutstyr, som effektivt kan forbedre innemiljøet og forbedre arbeidseffektiviteten til ansatte.I dag snakker vi hovedsakelig om installasjonsstedet tilXikoo fordampende luftkjøler.

1. DenXikoo fordampende luftkjølermonteres utendørs, og hele systemet drives med friskluft, så det kan ikke drives i returluftmodus, så prøv å velge et sted med bedre ventilasjon ved montering.

 

2. Den kalde luften som produseres avXikoo fordampende luftkjølertransporteres gjennom rør.Derfor er det best å velge midtposisjonen til bygningen når du kobler til rørene, noe som effektivt kan forkorte installasjonsrørene.

 

3. Hele installasjonsmiljøet skal ha uhindret frisk luft, noe som gjør at fordampningsluftkjøleren ikke kan brukes i lukkede omgivelser.Hvis dørene og vinduene i rommet ikke er nok, kan du installere flere undertrykksvifter for å øke flyten av innendørs klimaanlegg.

 

4. Bruk av en brakett for å støtte Xikoo fordampende luftkjøler kan forkorte installasjonsrørledningen betraktelig, men stabiliteten til braketten må sikres, og vekten til vedlikeholdspersonellet må tas i betraktning når braketten lages.

 

5. Installasjonen avXikoo fordampende luftkjølermå være strengt i samsvar med installasjonsdokumentene.Du kan spørre profesjonelle installatører eller godta installasjonsmeningene fra profesjonelle ingeniører om å installere.


Innleggstid: 27. desember 2021