XIKOO EVAPORATIVE AIR COOLER for Internet Bar Ventilation and Cooling Solution

I dag, i tillegg til kravene til datamaskinkonfigurasjon, tar folk mer og mer oppmerksomhet til kravene til miljøet.Hvis internettkafeene ikke er ventilert, lukten er tung og temperaturen er høy, vil det alvorlig påvirke driften av internettkafeene.Derfor er det veldig viktig å lufte og kjøle ned nettkafeene.viktig.Deretter vil jeg dele ventilasjons- og kjøleløsningen med degXIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLERInternettkafeer.

1

Først av alt, la oss ta en titt på miljøproblemene på generelle nettkafeer.

1. Den tette befolkningen, kombinert med datamaskinens varmespredning, gjør internettkafeene veldig tette og varme.

2. Det er mange mennesker som røyker, spiser og tar av seg skoene på internettkafeer, noe som resulterer i dårlig luftkvalitet og merkelig lukt på internettkafeer.

3. Områdets miljø er lukket, luftsirkulasjonen er dårlig, og det kan ikke ventileres i tide, noe som resulterer i høy temperatur og særegen lukt.

Disse problemene på nettstedet påvirker i alvorlig grad besøksfrekvensen på nettkafeer og påvirker inntekten.I denne forbindelse anbefaler vi bruk avXIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLERventilasjons- og kjøleløsninger.

Internettkafeer har et stort antall røykere og datamaskiner sprer varmen.Det er et miljø med høy temperatur.Det anbefales å ta i bruk en overordnet kjøle- og ventilasjonsløsning.For hver 80-100 kvadratmeter brukes en XIKOO EVAPORATIVE AIR COOLER til kjøling.Hvis det ikke er noen hindringer i rommet, kan du bruke direkte blåsing., Innendørs trenger ikke å ta rørledningen for å øke kostnadene.Internettkafeer brukerXIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLERfor å kjøle ned, og antall luftskift bør styres til 50 luftskifter i timen for å oppnå kjøle- og ventilasjonseffekter.

2

Fordelene vedXIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLERfor ventilasjon og kjøling av internettkafeer,XIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLER:

1. Kjøl raskt ned med 4-10 grader for effektivt å forbedre de negative effektene forårsaket av høy temperatur;

2, den kan brukes ved å åpne dører og vinduer uten å bekymre deg for tap av klimaanlegg;

3, mens den kjøles ned, kan den også ventilere, ventilere, deodorisere og fjerne støv;

4. Energisparing og miljøvern, lave driftskostnader, installer en enhet per 80-100 kvadratmeter område, bare 1 kilowatt-time elektrisitet per time;

5. Lavt energiforbruk, energiforbruket er bare 1/8 av tradisjonelle klimaanlegg, og investeringen er bare 1/5 av sentrale klimaanlegg.

3

XIKOO EVAPORATIVE LUFTKJØLERkan ikke bare redusere temperaturen i internettkafeen sterkt, men også raskt fjerne den skitne luften i rommet og opprettholde høykvalitets luftmiljøet til internettkafeen.Hver nettbruker som surfer på Internett føler ikke den samme tette følelsen som før, selv å sitte foran det sentrale klimaanlegget er ikke så behagelig.

4


Innleggstid: 14. september 2021