Vannkjølt klimaanlegg for matfabrikk

Foshan matfabrikk har et samlet areal på 1200 kvadratmeter, 40 meter length og 30 meter bredth. Dehave et undertak og er 5 meter høy. 

Matfabrikkens verksted er en standard murstein-betongkonstruksjon.Verkstedet er i første etasje.Det er varmeutstyr på verkstedet, men det er ikke mange mennesker, ca 20-30 personer.Når temperaturen er høy om sommeren, kan temperaturen i matvareverkstedet uten klimaanlegg komme opp i rundt 40°C, noe som fører til at normal produksjon i verkstedet svikter.Fordi innetemperaturen er for varm og tett, klager og klager ansatte ofte, noe som resulterer i seriøse ansatte omsetning.

Ansvarlig for matfabrikken krever at hele verkstedet skal være kjølig og behagelig, og temperaturen må kontrolleres kl 28.℃±2.

Baser på etterspørselen, etter beregning og måling, XIKOO IngeniørsjefMr. Yangendelig designet 10 sett med modell SYL-ZL-25industrielle evaporative kjøling strømbesparende klimaanleggå bli bruktfor kul matfabrikkens verksted.

industrielt klimaanlegg

Det endelige resultatet er at når utetemperaturen når 38°C, innetemperaturen i matvareverkstedet er så høy som 42°C. Tross alt industriell fordampning energisparendevannkjøltklimaanlegg erSlå på, kan temperaturen raskt avkjøles til 26°C på omtrent en time.Under samme område og etterspørsel, sammenlignet med tradisjonelle klimaanlegg, industriellvannkjølt klimaanlegg er miljøvennlige og energibesparende med 50 %.Dessuten er luftutløpstemperaturen til hovedenheten til industriell fordampningskjøling og energisparende klimaanlegg 15°C. Etter avkjøling er innemiljøtemperaturen på hele fabrikken og verkstedet veldig behagelig, og møter kundenes behov og kjøleeffekten til fabrikken og verkstedet.

klimaanlegg

Velkommen til å konsultere oss former detaljert informasjon om vannkjølt energibesparende industrielt klimaanlegg.Hvis ditt fabrikkverksted, stadion, basketballstadion, fotostudio og andre industrielle og kommersielle steder møter høye temperaturer og er varme og tette uten ventilasjon, og trenger kjøle- og ventilasjonsutstyr for kjøleprosjekter, velkommen til å konsultere oss.Gratis dør-til-dør-undersøkelse, en-til-en ingeniørsjef design kjøleplan, dør-til-dør installasjon og ettersalgsservice.


Innleggstid: Mar-12-2024