Årsaker til den dårlige kjøleeffekten til industriens fordampende luftkjøler

Den kjølende effekten avindustri fordampende luftkjølerer bra, som er kjent en gang brukt.Men når det er en ulykke, i tilfelle kjøleeffekten ikke er god, vet du hva som er årsaken?

industriluftkjøler1

1, ingen konveksjon:industri fordampende luftkjølermotsatt av tilsvarende luftuttak, kan ikke brukes i lukkede anledninger.

2, luftvolumet er ikke nok: luftvolumet tilindustri fordampende luftkjølerenheten er ikke i samsvar med det praktiske bruksområdet og stedsmiljøet.

industriluftkjøler3

3, været problemet: industri fordampende luftkjøler, Star Scienceindustri fordampende luftkjølerer basert på prinsippet om fordampning, men hvis fuktigheten utenfor huset er stor, reduseres fordampningen av vann, kjøleeffekten er dårlig;Så hvis temperaturen er høy og vått og tett vær, effekten av å brukeindustri fordampende luftkjølerer ikke veldig bra.Dette er årsaken til uteværet, ikke problemet med industriens fordampende luftkjølermaskin.

4, vedlikehold er ikke på plass:industri fordampende luftkjølermå rengjøres og vedlikeholdes regelmessig.Hvis det samles for mye støv og rusk i luftutløpet og filtersilen, vil heller ikke kjøleeffekten være ideell.

industriluftkjøler2

Hva er grunnen til atindustri fordampende luftkjølerslår ikke på?Hvordan løse det?

1. Sikringen til hovedkortet tilindustri fordampende luftkjølerer brent.Løsningen er å bytte ut vannpumpen eller vannstandssensoren og vanninntaksventilen.

2. Se på strømforsyningen til verten.Generelt er maskinen drevet av 380V.

3, ledninger null linje er ikke koblet, null linje i begynnelsen av verten er ikke koblet til strømmen, men strøm for en periode, vil det automatisk stoppe, denne gangen er hovedkortet brent!Løsning: bytt hovedkortet, koble til nulllinjen.


Innleggstid: 24. juni 2021