Forskellen mellem industrielle luftkølemaskiner med centrifugal og aksial flow

Ifølge diversificeringen af ​​dets installationsmiljø, installationsplanen forindustriel luftkølerer tilpasset en-til-en i henhold til webstedets miljø.Under tilpasningsprocessen vil layoutet af personale, støjkrav, installationsmiljø, luftforsyningstilstand og andre aspekter blive overvejet.Omfattende faktorer, det vil sige, at det er muligt at bruge en centrifugal luftkøler med højere vindtryk og lavere støj, eller den kan være mere velegnet til en aksial flow vandkøler med lavt vindtryk og stort flow.Hvad er forskellen

Først Forskellen i princippet

For centrifugalluftkøler: luftstrømmen strømmer aksialt ind i den roterende bladkanal, kastes til yderkanten af ​​pumpehjulet under påvirkning af centrifugalkraften og udledes fra luftudløbet.

For aksial-flow luftkøler: luften kommer aksialt ind i den roterende bladkanal, sættes under tryk og udledes derefter aksialt fra den anden side.

R6~OTUN6F]3)`FZQ5}(L`IX

For det andet er maskinstrukturen anderledes

Tilcentrifugal luftkølersammensat af pumpehjul, huse, strømaftagere, motorer og transmissionsdele (hovedaksel, remskiver, lejer, kileremme og andet tilbehør).Ventilatoren er tilsluttet gennem akslen, hvilket er mere anvendeligt til kravene til luftmængde og tryk, og skabet kan lyddæmpes, hvilket har åbenlyse fordele i forhold til støj.

Tilaksial-flow luftkølerer også sammensat af pumpehjul, hus, strømaftager og motor.Løbehjulet er sammensat af skovle og nav.Bladets diameter er begrænset til diameteren af ​​huset, og motoren kan kun installeres i ventilatoren.

kanaliseret fordampningsluftkøler

Tre, luftvolumen og lufttryk er forskellige

Centrifugalmaskinen har en stærk trykkoefficient, men en relativt lav flowkoefficient.I henhold til maskinens vindtryk er den opdelt i tre typer: højtryk, mellemtryk og lavtryk.

Den aksiale strømningsmaskine har egenskaberne ved lavt tryk og stort flow.Ifølge vindtrykket er det opdelt i højtryk og lavtryk.Den generelle aksiale flow-miljøbeskyttelsesklimaanlægsvært er generelt en lavtryksmaskine, og den generelle højtryksmaskine er en stor luftvolumen maskiner skal tilpasses i henhold til parametrene.

luftkøler


Indlægstid: 20-apr-2023