Bærbar luftkøler kølig til værksted om sommeren

Bærbar luftkølerbrug det interne vandcirkulationssystem til at absorbere varmen i luften og sænke temperaturen for luften, som blæses ind af ventilatoren for at opnå effekten af ​​køling.Nogle luftkølere bruger også kølemidler såsom is tilsat vandet for at øge varmeabsorptionseffekten, og luftkøleren har også funktionerne luftrensning og befugtning.Luftkølerer et køleprodukt mellem ventilatoren og klimaanlægget.

ansøgning 3

Fordele og ulemper ved bærbare industrielle luftkølere:

1.Punktkølingen er hurtigere end almindelige industrielle luftkølere.For eksempel, for at forhindre overophedning af maskiner, instrumentbrætter og andet maskineri og udstyr, kan vi sætte luftkøleren i nærheden af ​​maskinen og blæse direkte for at køle maskinen.

2. Der er ingen grund til at overveje installationspositionen for luftkølerens udendørsenhed, den er lige så praktisk som en ventilator, bare tilslut og åbn for at arbejde.Mens køligere end blæser.

3. Udstyret med universalhjul, som kan bevæge sig som du vil, hvilket er praktisk og praktisk.

Den mobile luftkølergiver uerstattelig bekvemmelighed til steder, hvor udendørsenheder ikke kan installeres.Med udviklingstendensen på salgsmarkedet er jeg overbevist om, at bærbar industriluftkøler vil blive valgt og anvendt mere bredt.og den praktiske betydning af en mobil industriel vandluftkøler kan mærkes

Industriel luftkøler er ikke kun populær til ildelugtende værksteder, som har brug for ventilation og køligt i den varme sommer.Luftkøler har også befugtningsfunktion, så den er også meget brugt i tekstilmøller.Med luftkølere, der arbejder på fabrikken, kan det reducere hastigheden af ​​nålebrud i strikkeprocessen og forbedre kvaliteten af ​​strikkeprodukter.

微信图片_20200630144733


Indlægstid: 27. oktober 2021