Alamanuia evaporative ea cooler mataupu o fale gaosi palasitika faaeletonika

O nisi tagata e manatu faapenaalamanuia evaporative ea malulue le mafai ona fa'aogaina i falea'oga fa'aeletoroni, auaalamanuia evaporative ea maluluo le a faʻateleina le susu i totonu o le mafutaga faaleaoaoga ma i ai se aafiaga i oloa faaeletonika.O le mea lea, e tele a'oa'oga fa'aeletonika e le fa'amalosi e fa'aogaina le ea malulu evaporative alamanuia e malu ai.Ae o le mea moni,alamanuia evaporative ea malulue mafai fo'i ona fa'aoga i a'oa'oga fa'aeletonika.E i ai le matou tagata faʻatau na popole i lenei faʻafitauli i le amataga, ae a maeʻa a matou manaʻoga mo oloa faʻatau ma mataupu na matou faia muamua, e mafai ona matou faʻaaogaina a matou oloa.alamanuia evaporative ea malulu.Ona matou faʻalauiloaina lea o a matou oloa ma mataupu na matou faia muamua, ma ave o ia e vaʻai i latou i le taimi lava lea, ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona mautinoa e filifili a matoualamanuia evaporative ea malulu.Ona matou faia lea o se fuafuaga malulu e faʻatatau i le tulaga o le tagata faʻatau.

Ole tulaga atoa ole mafutaga faaleaoaoga:

O se fale gaosi palasitika faaeletonika, o le fausaga o le fale o se fale uamea, o le fale faigaluega e 5,000 sikuea mita, o le maualuga o le fola o le 15 mita, ma e tusa ma le 600 tagata faigaluega.

Fa'afitauli ile leaialamanuia evaporative ea malulufa'apipi'i ile faleaoga:

1. O le fale faigaluega faʻapipiʻi uʻamea e faigofie ona faʻafefe le vevela i le taumafanafana, e tusa lava pe faʻapipiʻi fola, o le a le tele sona aafiaga;

2. O loʻo i ai le tele o masini gaosiga ma masini, e tele le vevela, ma maualuga le vevela o le fale faigaluega;

3. O le manogi uiga ese o oloa palasitika e le manaia, aemaise lava pe afai e le o taamilo le ea i totonu o le faleaoga, ma o le tau e vevela, o le manogi o nei palasitika e sili atu ona faʻafefe.

4. A oʻo mai le vevela vevela, pe a maualuga le vevela i fafo e pei o le 36 tikeri, o le vevela i totonu e mafai ona oʻo atu i le 38 tikeri, o le mea lea o le siosiomaga e matua vevela ma sultry.

 


Taimi meli: Nov-16-2021