Hjertelig velkommen lederne av Jiangxi Chamber of Commerce i Guangdong-provinsen for å besøke XIKOO Industry

Jiangxi Chamber of Commerce i Guangdong-provinsen implementerer aktivt medlemsbesøk, har en dyp forståelse av behovene til medlemsbedrifter, og sparer ingen krefter på å yte tjenester til Chamber of Commerce.31. august 2021 vil Deng Qingsheng, konserndirektør og generalsekretær på heltid i Jiangxi handelskammer i Guangdong-provinsen, og sekretariatstaben besøke Xiangxian-bedriften Guangzhou XIKOO Industrial Co., Ltd. (heretter referert til som "XIKOO fordampende luftkjølerIndustrial”) besøkt og utvekslet, og ble hjertelig velkommen og mottatt av selskapets styreleder Wang Rongfei og daglig leder Peng Yousen, og hadde en vennlig og hjertelig samtale på stedet.

Under utvekslingen introduserte styreleder Wang Rongfei detXIKOO fordampende luftkjølerIndustrial ble etablert i august 2007 og er lokalisert i Panyu, Guangzhou.Det er en høyteknologisk bedrift som fokuserer på FoU, produksjon og bruk av høyeffektive energibesparende og miljøvennlige kjøleutstyrsprodukter.Selskapet er forpliktet til teknologisk forskning og utvikling og kontinuerlig innovasjon i produksjonsprosesser, og produktkvaliteten og ytelsen har alltid vært på ledende nivå i inn- og utland, og setter i gang en ny revolusjon innen industriell kjøling.

Etter å ha lyttet til introduksjonen til styreformann Wang Rongfei, uttrykte Deng Qingsheng sin oppriktige ros til de to Ganzhou-innfødte, Wang Rongfei og Peng Yousen, som slo rot i Panyu og jobbet stille.

XIKOO fordampende luftkjøler(miljøluftkjøler) er teknologi importert fra utlandet.Etter mer enn ti år med teknologisk nedbør har produktene blitt kontinuerlig oppgradert, nyskapt og brutt gjennom, og det er utviklet tre serier med plug-in, mobil og vindustype, som er fullt fornøyd med industrielle, kommersielle og husholdningsscenarier.Etter mer enn ti år med hardt arbeid og markedsanerkjennelse, dekker det innenlandske salgsnettverket nå 21 provinser og 86 regioner, med 112 distributører over hele landet;produktene selges også til 35 oversjøiske land og regioner.Distribuert i USA, India, Japan, Sør-Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten, Sørøst-Asia, etc. Selskapet har dannet en årlig produksjonskapasitet på 250 000 sett med komplette deler og 100 000 sett med komplette maskiner.


Innleggstid: Jan-11-2022