Hvordan kjøle seg ned i sommerverkstedet med XIKOO fordampende klimaanlegg?

På den varme sommeren kan den høye temperaturen på fabrikkens verkstedslager ikke løses, og ventilasjon og kjøling er et stort problem.

I et langvarig tett og høytemperatur arbeidsmiljø vil det forårsake ansattes angst, svakt arbeid og dårlig humør, etc., noe som reduserer arbeidseffektiviteten rett linje og ikke kan gi effektive fordeler for bedriften.

Langsiktig høytemperaturmiljø vil forårsake unormal drift av utstyr og maskiner, og alvorlig påvirke problemer som produksjonseffektivitet og arbeidssikkerhet på fabrikken.

XIKOO evaporativt klimaanlegg, en rekke modeller å velge mellom, hengende enheter og mannskap av typen stående skap.

Du kan løse en rekke problemer i henhold til verkstedets faktiske behov.

""

Så lenge du oppgir dataene til lokalet ditt, vil vi lage en profesjonell kjøleplan for deg.
XIKOO fordampende klimaanlegg har mer enn 30 nasjonale patenter, akkumulering av fordampningskaldteknologi i tretten år, og har også en sikkerhetstestrapport og energieffektivitetstestrapport utgitt av autoritative institusjoner.I 2021 har den også CE-sertifisering eksportert til EU.

XIKOO fordampende klimaanlegg sparer 30%-50% strøm enn tradisjonelle sentrale klimaanlegg.(For strømsparingsdata, se energideteksjonsrapporten)

Ingeniørkofferten til XIKOO fordampende klimaanlegg har spredt seg over hele Kinas store provinser.(Klassifisering av ingeniørsaker)

Rekrutter en nasjonal blank regional agent

Verkstedkjøling, fabrikkkjøling, verkstedelektrisitet og klimaanlegg, fabrikkelektrisitet og klimaanlegg, industriell kjøling, industriell klimaanlegg, industriell elektrisitet og klimaanlegg


Innleggstid: Des-04-2023